søndag 16. mai 2010

17. mai pynt!

17. mai pynt montasje

Har egentlig aldri tenkt over det før jeg så oppskriftene hos Garnstudio, men man kan jo selvsagt lage pynten selv!
Alt sammen er heklet i Drops Cotton viscose med heklenål nr. 3. Det er ikke et godt garn å hekle med for det deler seg en del, men resultatet ble ganske bra til slutt selv om huset hund ikke var fullt så begeistret for et pyntehalsbånd. Det er forøvrig min egen "oppskrift".
De andre tingene finnes her.

7 kommentarer:

elin65 sa...

Fin 17. mai pynt du har laget. Bloggen din er innholdsrik, du lager mye fint altså.

wims sa...

Så herlig 17.mai pynt du har laget :O)

Vibekes lille grønne sa...

Kjempeartig 17.mai-pynt. Takk for tips til neste års feiring! :)

mimouna sa...

Så fin pynt! Viscose er vel ikke det enkleste å hekle med nei, men til småting går det greit. Og så har det jo fin glans også.

mimouna sa...

Så fin pynt! Viscose er vel ikke det enkleste å hekle med nei, men til småting går det greit. Og så har det jo fin glans også.

Tn sa...

According to your introduce,I have some good idea to do my work.Thanks to share those.At the same time,I also want introduce some useful and comfortable cheap polo shirts t shirts.During this fashionable summer,most of customers want to buy a suitable fashion clothes for yourself.Now in our online store,our custom women's polo shirts wholesale,the cheapest price and worthy trust quality already attracted so many peoples attention.Our latest style lyle and scott sale is outlet now.I hope we can learn each other.

Ane sa...

Så mye fint du lager. Dette var et fint tips til 17. mai. :) Takk for koselig kommentar i bloggen min. :)