tirsdag 20. april 2010

Alfaponcho

Alfaponcho

Denne strikket jeg for en stund siden, men den ble liggende innerst i kleskottet og glemt. Helt til noen ryddet og jeg fant den. Har blitt en vårfavoritt.
Akkurat passe kort og med en god krage som ikke er for trang i halsen. Blir nok deilig ute på terrassen på litt småkjølige sommerkvelder med et glass vin.

Strikket i Alfa fra Sandnesgarn på pinner nr. 7. Den veier 428 gram.
Oppskriften fant jeg i KK en gang tror jeg.

9 kommentarer:

Sommertid sa...

Den er jo kjempefin...fletter er morsomt..og en poncho er jo fint å gå med nå...om det er varmt nok da..her snødde det litt idag..men så kom sola...
Ha en fin kveld :)

strikkedilla sa...

Så utrolig flott. Denne må frem å brukes. Masse fint i bloggen din

lindiks hobbykrok sa...

Denne var lekker ! og mye annet fint du har laget :)

Elin sa...

Oj, den var kjempefin! Super å bruke nå på våren og i en veldig anvendelig farge. Det var nå enda godt at du fant den. Ha en super maiuke:-)

Silje sa...

Så fantastisk mye lekkert du lager. Her er later det virkelig til å være verdt å følge med. Virkelig inspirerende :)

Miriam sa...

så flott boldero,enkel og elegant

LivM sa...

Så flott den ble!

gletting sa...

Lekkert!

Tn sa...

According to your introduce,I have some good idea to do my work.Thanks to share those.At the same time,I also want introduce some useful and comfortable cheap polo shirts t shirts.During this fashionable summer,most of customers want to buy a suitable fashion clothes for yourself.Now in our online store,our custom women's polo shirts wholesale,the cheapest price and worthy trust quality already attracted so many peoples attention.Our latest style lyle and scott sale is outlet now.I hope we can learn each other.