mandag 2. august 2010

Nye smykker

Nye smykker

Det var salg på Panduro og jeg ble inspirert og kjøpte et par smykkesett. Når det koster 30 kr for en materielpakke kan man jo ikke gå forbi uten å slenge et par-tre i handlekurven.
Sammen med litt jeg har fra før ble dette resultatene:

Smykkesett lilla-brunt

Av to materialpakker til kjedet fikk jeg et fint sett i lilla og brunt. Som vanlig er det litt vanskelig å få tatt bilder av lilla og få frem rett farge. Noen av perlene er mer lilla enn det som vises her.


Smykkesett lilla-brunt2

Og så laget jeg et par armbånd i skinnsnor. Kjøpt som et sett, men har funnet litt diverse i boksene min som jeg har tredd på. Ganske fornøy med disse to. Svært enklt og raskt og lage.

To armbånd

Det er bare å brette snoren dobbelt, tre på en oval ring og så tre på det som man vil ha på. Jeg har kanskje overdrevet litt og hatt på litt mye. Og så knyte en knute i enden. Og vips - et nytt armbånd!

To armbånd3

Mine armbånd er ca. 23 cm lange inkl. knute.

Langt kjede

Et veldig enkelt kjede fra en materialpakke. Har ikke gjort noen endringer for det var greit nok. Bare å henge på noen stener i grønt og rosa. Ferdig på få minutter.

Langt kjede3

6 kommentarer:

syglad sa...

Så flotte smykker du har laget..

mimouna sa...

Fine smykker, sikkert gøy å lage også. Kjekt å gi dem en litt personlig vri også, da har ingen maken.

Torunn sa...

Flotte smykker du har laga!

Brit sa...

Mange spennende smykker!
Likte også veldig godt både skjerfene dinne og palettsjalet lenger ned på siden:)

Marit Irene sa...

Herlige smykker! Har gjort noen jeg også som jeg må få blogget snart.

Tn sa...

Your article has so many useful information,and so attractive design.I am very like this.Online Store,everyone like to buy yourself lovely and comfortable shoes or clothes.Unique design bag,I think in our country this kind of design is so little.Right?hah!!Why don't you try our new design puma shoes on sale shoes?It has high protect function,and also make your feet feels very comfortable.In our store, nike nz shox has a large discount activity online,already attracted so many customers attention.If you like them,you must hurry action to choose them.At the same time,uinque design and perfect appearance puma future cat now hot selling online.I hope we can learn each other.