mandag 23. mars 2009

Konkurranse!

Har slengt meg med på en konkurranse på Hobbyboden. Skal bidra med 7 "UFO'er" som skal være ferdig til onsdag kl. 23.59. Har igjen to luer nå som jeg skal prøve å få ferdig i kveld.

Her er et par pulsvarmere som jeg har lurt på om jeg skal gi til "sjefen" min. Så hun lettere husker på meg når det kommer inn nye oppdrag (jeg jobber i vikarbransjen).
Perlene er lys brune med turkis kjerne - altså helt feil farge her.
Strikket i Drops Alpaca på pinner nr. 2,5 mm.

Og så har strikket mine første oppvaskkluter. La opp litt ymse antall masker og strikket etter eget hode. Strikket i Helårsgarn (bomull) fra Gjestal. Garnet har ligget i mange år. Bruket pinner nr. 4.5 mm.

Men om jeg kommer til å bruke dem - tja - vi får se. Har ennå ikke skjønt poenget med disse hjemmestrikkede klutene jeg da.

4 kommentarer:

mimouna sa...

Fine pulsvarmere! Turkis er vanskelig å fotografere, hos meg blir det gråblått. Heldigvis er vi flinke til å forestille oss farger. ;o)

Klutene er greie på badet også de. Og så er de kjekke smågaver. Greit å få brukt opp garn som bare ligger der og samler støv.

Elins Strikkeri sa...

Likte godt pulsvarmerene dine, heimestrikka kluter er kjempegode:)

Bai sa...

Eg er også i debutfasen når det gjelder klutestrikking, men sidan "alle" skryter sånn av dei må eg prøve meg. Det er jo kjekt å ha noko fint å pynte opp kjøkkenet med, om ikkje anna.

Hanne sa...

Kjempefine pulsvarmere. Så flink du er som får unna Ufoer. God helg.