tirsdag 24. februar 2009

Katter

Å ha katt er vel også en hobby. Og vi er litt i overkant ivrige med våre 4. Skulle egentlig hatt to, men etterhvert har det blitt 4. Og der går grensen!

Vi har to nesten helt like svart/hvite som er blanding av cornish rex og ett-eller-annet. Og to devon rex. Kommer nok til å holde oss til devon rex heretter fordi de ikke røyter og passer fars allergi bra. Og så er de morsomme og sosiale katter.
Hos oss kan man aldri gå fra et glass med vann. Og får man ikke hodet oppi så tar man labben og velter glasset og drikker av dammen. De er oppfinnsomme rex'ene våre.

Fredfull synkronsoving.

7 kommentarer:

Hanne sa...

Våre katter er ikke rasekatter - men som dine: sosiale og morsomme. Og de bruker alt mulig til liggeunderlag, fra badehåndduker via strikketøy til ungenes skoleransler :-)
Og de er riktig flinke til å drikke fra kopp og glass...
Kjempekos med katter i huset.

Ha en fin dag!

Elektra sa...

Åh, jeg blir helt myk i hjerterota hver gang jeg ser katter. Min sover oppå alt han også, men han har heldigvis ikke skjønt det med vannglass ennå. Han har en potteskjuler i vinduskarmen, den har blitt vannskål på heltid.

Anonym sa...

Så søte katter du har !
Har 4 katter vi også , de er rampete , kosete , sosiale og i det heletatt.. Koselig med katter :)

Josefine (HB)

wigdis sa...

Så skjønne katter du har. Jeg har også to katter, begge vanlige huskatter, men den ene er veldig lik siameser, så det er nok noen gener der. Han vil helst drikke av kranen.
Ha en fin uke.

Solveig sa...

Så nydelige katter. Skjønner at dere mmå passe på kopper og glass

Linda sa...

He he.
I overkant ivrig med 4 katter?
Hva skal jeg si da som har 9 ??

Hege sa...

Så morsomt bilde av katten i glasset, hele familien her måtte komme å se :-)