fredag 12. februar 2010

Stjerneluer

Lua til fanagenseren i Dalegarns hefte Barn Klassisk har blitt populær hos oss. Den rosa og sorte er i str. 10 år og er strikket i Falk. Den grå og hvite er str. 14 år og er også strikket i falk.
Den hvite og røde er strikket i Safirgarn i str. 14 år som viste seg å også passe til en voksen. Den er forkortet en del. Alle luene er strikket på pinner 3,5 og 4 mm.

onsdag 10. februar 2010

Wollmeisesett


Måtte jo ha en tigerlue til tigerskjerfet mitt. Den er myk og lett og veldig god å ha på seg. Luen veier 60 gram og er strikket på pinner nr 3,5 og 4 mm. Oppskriften finnes her.
Mønsteret er et sikksakk mønster som er lett å strikke, men som gir en fin effekt med dette garnet.

Har ennå litt garn igjen så kanskje blir det pulsvarmere og så. Så blir settet komplett.

mandag 8. februar 2010

Wollmeisegalskap!

Her er min lille Wollmeisesamling. Slik den så ut for noen dager siden. Det har kommet til noen hesper til og flere er på vei i posten.
Dette garnet er så mye omtalt på Hobbyboden så jeg måtte bare prøve og det tok ikke lang tid før jeg ble "frelst". Det er helt nydelig garn. Bare så forferdelig vanskelig å få tak i - og kanskje ikke det billigste jeg har heller. Og her er mine siste innkjøp. To svarte, en Mistelzweig og to we're different turkis. Den ene av de er merket Barist "O" under lappen. Den andre er umerket. Fargen på de to siste er litt feil - det er mye grønnere.

En utrolig nydelig dyp lilla farge som jeg ikke ante noe om da jeg bestilte disse. Veldig spennede når denne pakken kom. Man må være kjapp med bestillingen når det endelig er en oppdatering så jeg tok en sjanse med disse.

Natur twin kjøpt hos Yarnissima. Kjekt å ha!

Fikk et prøvenøste fra Yarnissima som var så lekker at jeg måtte ha et hespe at dette nydelige turkise garnet.

Dette er Frateollo light. Helt nydelig farge. Holder på med et sjal i denne fargen.